Uppdatering

Nu var det längesedan det uppdaterades på den här sidan, och mycket har hänt sen senast… Förhoppningsvis kommer uppdateringarna regna tätare i fortsättningen!

Jag håller numera till i Karlstad där jag jobbar som producent i Leon Music Studios tillsammans med Rikard Löfgren (Vomitory, Sparzanza m. fl.) och Rickard Engborg (Same Old Story m.fl). Leon Music Studios håller till i ett helt nybyggt hus som är byggt med ändamålet att spela in och jobba med musik. Det betyder att husets lokaler är designade med extrem noggrannhet så att rummens akustik är så bra som möjligt. Detta gör Leon Music Studios till ett optimalt tillhåll för er som vill spela in era låtar! Så tveka inte på att höra av er vid intresse, så kan jag berätta mer och boka in eran nästa skiva!

Deviled har släppt sin EP, ”Incur The Risk” där jag var tekniker och co-producent till truminspelningen. Länkar för att lyssna på skivan hittar ni här: Incur The Risk

Johanna Rosenblad’s Album finns också ute för lyssning här: When I Know, I Let You Know

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.